Nooit meer (Moderne)- Slavernij. Maar: VRIJHEID !


 

Op vrijdag 1 maart 2024 ging het Europees Parlement akkoord met Europese digitale identiteit (eID). Men geeft aan, dat er waarborgen zijn voor bijvoorbeeld: ongelimiteerde surveillance van de EU-Burgers, wat onder meer de online privacy en veiligheid in gevaar brengt. 
Maar wie heeft daar 100% vertrouwen in ???

En ook veel (Grote) bedrijven hebben daar geen vertrouwen in. Die kijken inmiddels onder meer ook hierom, naar locaties buiten het EU gebied. En dat ze dat alleen om de belastingdruk zouden doen (Een enkel uitzonderlijk geval misschien daargelaten. Kan zijn...), dat is veelal een: opgegeven... drogreden.
Ook bedrijven willen niet, dat met het: p r o g r a m m e e r b a r e: CBDC... Door de freaks... van de EU... over hun rekeningen beslist wordt, als ze in de ogen van de EU, niet altijd de keuzes maken, die de EU voor ogen stond- en staat.

Maar goed. Ook dat op: 07-03-2024 bekend werd dat bij de rij van grote(re) bedrijven, die naar opties buiten het EU gebied kijkt, en bijna allemaal aangeven dat het: politieke klimaat voor hen in de EU (Dus ook: Nederland), niet gezond is, en nu ook Boskalis het elders gaat zoeken... Tsja. Allemaal fake, toch ? Nepnieuws.  Onzin- en hier opgeschreven door een wappie.
Tsja...CBDC
D.S.A.
Phones

QR-Code
Digitalisering
Rest
Complot-Marmot